Mitt i regnet

Det är första riktiga dagen på höstlovet, otroligt skönt att inte behöva gå upp efter endast 6 timmars sömn utan att få sova ut tills ögonlocket ej går att stänga längre.
 

 
Jag ska snart gå till stan för att möta en del av mitt hjärta, det hjärtat som igår var på akuten efter ännu ett par uppskärna vrister. Kallsvetten rinner ner längst ryggraden när jag tänker på det och jag vill bara hålla hen hårt och aldrig släppa taget, bara gråta tillsammans. Idiot vad du gör du för något, jag älskar ju dig!

Annars kantas dagarna med spänning och onädnliga tankar, på fredag smäller det, då är det dags, Halloween.
Jag längtar med spänning, glädje, oro och magont - kommer bli otroligt! Jag har längtat i 2 månader, eller rentav ett år sen den senaste!
Det här kommer bli en av de dagar jag aldrig kommer glömma ♥
 
 
Kylan har lagt sig utanför, de färglada löven har förvandlats till en brunsörja som var dag täcks med skimmrande vit snö.
Sista morgonljuset innan skolan är nu borta och jag går till skolan i mörker,
Nätterna är kyliga och morgonarna fuktiga men än så länge är kylan och fukten varmt välkommen hos mig, att gå ut och andas in den luften är en av de sakerna som jag älskar nu för tiden.
 
Avicii. Jag kan knappt tro det, den 28 februari ska jag ner med Minna till storstaden och se Avicii jag kan inte ens räknat gångerna vi drömt och pratat om att åka och se han, att det skulle ske så snart kunde ingen av oss tro,
Vi kommer spendera en hel helg där ensamma, i en egen lägenhet, bara vi två - Längtar känns i varenda ben & nerv i kroppen och gjädjeruset är oändligt.
 
 

Oktober

Jag sitter med ansiktet i händerna och andas långsamt för att stilla min frustration,
Franska boken och alla utskrivna pluggblad ligger framför mig hånandes.
Jag förstår inte varför jag utsätter mig själv för sån här press ibland, bara för några ynka meritpoäng?
Men hellre lida igenom ett år franska nu än att ångra det sen - för ett år är på längden inte så länge!
Franska provet är imorgon, likså är Engelska provet.
Men engelskan har aldrig varit ett problem för mig; det har mer varit som ett andra språk.
Medans franskan har alltid för mig varit som ett språk från en annan värld. suck.
-
Mina dagar går förbi snabbt och all hopp om spelandes försvinner sakta.
Jag kan ej hjälpa att förundras över hur jag har mognat då Victor berömmer mig för min ambition, mitt rum är nästan aldrig stökit längre då jag ej tycks vilja leva i det då, mina läxor & prov är alltid gjorda på tid, jag umgås med min familj & jag tar tid till att träna.
Det är som en rytm och ett beteende jag tycks fastnat i under dagarna och det gör så att veckor; rentav månader, bara flyger förbi.
-
Halloween kommer närmare och närmare varje dag och så gör min nervositet och min glädje.
Jag är så taggad men samtidigt nervös över hur det kan tyckas gå men med mina närmaste där så kan inget gå fel!
Dräkten är i posten, linserna på rummet och lådan som prydes av de svarta bokstäverna HALLOWEEN står på vinden  - snart så.
 
I december kommer Melissa horn hit till Umeå och i Februari kommer Avicii till stockholm,
Jag & Minna har redan bestämt att åka till Avicii och mitt glädjerus över detta faktum är obeskrivligt.
Om pengarna och tiden räcker till så beger jag mig även till Melissa horn, det skulle vara som en dröm!
Men än så länge så fyller planerna till stockholm mina tankar och längtan växer med varje minut.
En helg borta med min bästa vän, vad mer kan jag begära just nu?
-
Kylan har lagt sig över stan, minus grader med frostiga morgonar och isblåa morgonhimlar, jag älskar hösten.
Färglada blad pryder marken och knastrar lätt med varje steg jag tar, träden blir naknare och naknare med varje dag och morgonhimmeln har bytt från en varm cerise färg till en klar kall orange och snart är det för mörkt på mornarna för att jag ska sitta vid mitt fönster och sminka mig.
Just nu dansar vackra toner av Magnus rosells musik ut ur mina hörlurar - "Relaxing piano music" spelas på spotify.
Jag försöker rensa tankarna och komma in i pluggtänket, men jag tycks bara drifta iväg var femte minut och kan ej konsentrera mig (B.la varav distraktionerna jag ger mig själv hela tiden, ex att skriva detta inlägg) men jag övertygar mig själv om att jag kommer hinna sen & fortsätter med min ignorans.
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och förhoppningsvis kommer pianotonerna hjälpa mig att skärpa mitt sinne...

Septembers slut

Jag ligger i min säng då regndropparna sakta faller ner från himmelen och vinden brusar upp i storm,
Melissa horns musik strömmar ut ur mina högtalare och träffar mig rakt i hjärtat
& jag går in i ett trams av att bara vara.
-
Jag har på mig gårdagens kläder då natten spenderats hos en förlorad vänn & värmen från denne lingrar sig fortfarande fast på min hud.
 
-
Veckorna har varit tunga och jobbiga på flera nivåer, Skolan har gett mig en käftsmäll av prov & läxor som jag tar itag med en i taget men när jag blickar fram på dom så knyter det sig i magen av oro o& nervösitet.
Jag har gjort slut med Marcus - men jag håller huvudet högt och är vad de flesta människor definerar som stark.
Veckan som kommer bjuder på födelsedagar med sena nätter, evigt pluggande och oroande inför ett matteprov,
franskaläxa med ett språk som aldrig tycks lyckas fastna i min hjärna utan jag lär mig dess ord & fraser ordagrant men jag förstår det ändå inte.
Jag botar min ångest med långa promenader i kylan där jag kan andas tungt & tänka klart.
Mina muskler är ömma av den träningsvärk som fysen på skolan lämnat vilket jag lärt mig att smått gilla då det visar resultat - dock är det svårt att intala sig själv det då man knappt kan resa sig på morgonen! haha!
-
Halloween närmar sig och likså gör mitt glädjerus, redan spenderat allt för mycket pengar på det som vanligt men det jag tycker jag är den ända människan som insett är att man ska spendera pengar på skit - skit som gör dig glad! så köp den där svindyra biobiljetten, den där sjukt vackra tröjan och dom svindyra halloween linserna, om det gör dig glad! :D
Mitt huvud är en virvelvind av planer och ideér inför årets halloween fest och jag känner på mig att denna kommer bli den bästa hitils!
-
Jag är ej ensam & jag är ej svag, och för första gången på riktigt känner jag att jag behöver ingen kille som säger vad jag ska göra eller hur jag ska gå, jag kan ta hand om mig själv! och är överlycklig över det faktumet! :)